NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Que t'aporta pertànyer a Fidem?

En Fidem trobaràs un grup d'empresàries, emprenedores i directives que volen compartir experiències empresarials i personals, posar en valor el paper de la dona en el món econòmic i aportar valor i suport a nous projectes i idees, en resum créixer juntes.

Fes-te sòcia, si vols:

RELACIONAR-TE amb dones professionals, les inquietuds i interessos són molt semblants als teus a través dels nostres esdeveniments, trobades i menjars mensuals.
COMPARTIR experiències professionals i personals que et enriqueixen en un entorn participatiu on et sentiràs a gust col·laborant en alguna de les nostres comissions de treball.
ACTUALITZAR els teus coneixements a través de les nostres visites a empreses i els nostres esmorzars o sessions formatives en diferents àrees de gestió empresarial.
FER CRÉIXER la teva empresa o projecte empresarial amb els nostres programes de mentoring i les nostres iniciatives per donar a conèixer la teva empresa en sessions de networking, missions comercials o les nostres eines de comunicació.

10 Avantatges per a les sòcies:

1. Espai web per presentar-te a tu i la teva empresa (amb dades de contacte directe, links, web, xarxes socials).
2. Newsletter per promocionar-te.
3. Descomptes a esdeveniments Fidem.
4. Ser la ponent d'un Esdeveniment.
5. Les teves notícies a l'apartat sòcies de la web.
6. Visita a la teva empresa (exclusiu per a sòcies).
7. Possibilitat de ser mentora.
8. Participació en una comissió de treball.
9. Promocionar el teu negoci.
10. Gaudir amb nosaltres.

PER A FER-TE SÒCIA OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI:Autoritzo a la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, la domiciliació bancària de la quota trimestral assenyalada com a membre associat, en la meva entitat:

Quota Sòcia: 85 € Trimestral iva incluido


captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com