• Vine a coneixe'ns
  • Fes-te sòcia
  • Creix amb nosaltres
  • Emprèn amb nosaltres

Avui divendres 15 de juliol s'ha celebrat la reunió de seguiment Conveni Incorpora 2016, on es fa un balanç del 1º semestre, en el que ha assistit la nostra presidenta Joana Amat.

 

Aquest passat dimecres 06.07.16 la Presidenta Joana Amat va assistir a la Reunió Ordinària de la Comissió Nacional per Intervenció coordinada contra violència masclista on es va presentar les bases del nou Programa 2016-2019.

"Com ja saps el dimarts 12 de juliol celebrem el sopar d'estiu de Fidem. Serà un "Networking a la Fresca" on hi haurà dinàmiques de jocs perquè la gent es relacioni i es conegui, per tant, es l'ocasió fantàstica perquè vinguis amb una amiga i així pugui conèixer la gent de Fidem".

Apunta't ara i reserva la teva plaça! 

“El passat dimarts 21.06.16 la presidenta de FIDEM, Joana Amat, acompanyada per Olga Guday, Consellera de FIDEM, junt amb el Excm. Sr. Jordi Montaña, el Rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), van signar un conveni marc de col·laboració, a les oficines del Rectorat. L’acord compromet totes dues institucions a promoure les relacions de caràcter acadèmic, científic i professional, així com a promoure el debat i l’intercanvi d’idees en àmbits d’interès per a totes dues parts.

S’han celebrat aquest dilluns 20 de juny els Premis Pimes 2016, on va assistir la Presidenta Jaona Amat. Un miler de persones del món econòmic, empresarial i polític d’arreu de Catalunya s’han donat cita per reconèixer les millors iniciatives empresarials, en un acte que ha comptat amb la presència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat, Josep González, president de PIMEC, Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental, entre d’altres personalitats. L’empresa granollerina Cristales Curvados (CRICURSA) ha estat guardonada a la 29a edició dels Premis Pimes, s'ha celebrat a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).