• Vine a coneixe'ns
  • Fes-te sòcia
  • Creix amb nosaltres
  • Emprèn amb nosaltres

“El passat dimarts 21.06.16 la presidenta de FIDEM, Joana Amat, acompanyada per Olga Guday, Consellera de FIDEM, junt amb el Excm. Sr. Jordi Montaña, el Rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), van signar un conveni marc de col·laboració, a les oficines del Rectorat. L’acord compromet totes dues institucions a promoure les relacions de caràcter acadèmic, científic i professional, així com a promoure el debat i l’intercanvi d’idees en àmbits d’interès per a totes dues parts.

S’han celebrat aquest dilluns 20 de juny els Premis Pimes 2016, on va assistir la Presidenta Jaona Amat. Un miler de persones del món econòmic, empresarial i polític d’arreu de Catalunya s’han donat cita per reconèixer les millors iniciatives empresarials, en un acte que ha comptat amb la presència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat, Josep González, president de PIMEC, Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental, entre d’altres personalitats. L’empresa granollerina Cristales Curvados (CRICURSA) ha estat guardonada a la 29a edició dels Premis Pimes, s'ha celebrat a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

El passat dia 4 de maig, FIDEM va ser present a la jornada de Networking: Aliances i Xarxes – Escola d’emprenedores de Barcelona activa; on es va treballar com construir i alimentar una xarxa de contactes que t’ajudi a tirar endavant el teu negoci.

Avui Joana Amat presidenta de la Fundació Fidem i Directora General d'Amat Immobiliaris ha estat en el programa Ben trobats a "la tertúlia" parlant sobre "el paper de la dona als 50 anys" a la televisió El Punt Avui TV, link del programa complet: http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/cinquentines  

Com ja saps el dimarts 12 de juliol celebrem el sopar d'estiu de Fidem, on fem una trobada especial amb un gran "Networking a la Fresca" i lúdic entre sòcies i simpatitzants amb l'objectiu de poder conèixer-vos una mica i compartir reptes professionals i personals.

"Member gets a member" el sopar d’estiu a la fresca es un gran dia per portar amics i coneguts per poder gaudir de la companyia de tots vosaltres.

Apunta't ara i reserva la teva plaça!